Örtsalt är den nya silvertejpen.

Dagen har gått i renoveringens tecken. Först började vi med en själsrenovering. Vi åkte ner på stan och shoppade. Jag hittade ett par sjuukt snygga pumadojor, dom var till och med bekväma! :D Sen åkte vi hem och började lägga väggpanel. Det var lite krångligt med första bitarna längs golvet (det blir liggande panel) eftersom golvet inte är helt vågrätt. Men efter en lång telefonkonferens med pappa så löste vi problemet och sen gick det av bara farten.

Igår efter att vi (Läs: Em) hade slitit ner all tapet satte vi två våder Easy Cover för att se hur resultatet skulle bli. Här kommer förmodligen vad som kommer bli veckan tips: använd handskar när ni handskas med Easy Cover, den innehåller glasfiber. Att arbeta med tapeten i kortärmat eller i bar överkropp är inte heller att rekommenderas.

Vi var också tvungna att såga ut i panelen för eluttaget. Men vi hade inget sånt där verktyg som man ritar runda ringar med, så vi fick leta runt i lägenheten efter något som hade samma diameter som eluttaget. Lösning: örtsalt!





Kommentarer
Postat av: Frida

Så duktiga ni är!!! Innan lillebror åker iväg igen så kommer Sa ha en nyrenoverad lgh att mysa i under hösten;) Vi får se om vi hinner förbi en sväng i helgen och kika... KRAM KRAM

2009-09-03 @ 11:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0