Ett fall för djurskyddet?

Jag har fått för mig att fotografier gör ett hem mer personligt. Som en följ av detta resonemang har jag fått en fixidé som jag bara inte kan släppa. I hallen, på väggen mitt emot ytterdörren, vill jag sätta upp massa foton. På Em, mig, familj och vänner. I en härlig blandning av fina och glada bilder. Alla foton ska ha vit ram för att få nån form av helhet. Nog för att lägenheten blir mer och mer hemtrevlig för varje dag som går, men jag tror att det ger en extra bra känsla när man kommer och dessa bilder är det första man ser.

Nu har jag alltså gått från fixidé till handling och beställt framkallning på ett par noggrant utvalda bilder.

Resterande planer för hallen är som följer:
  • Sänka taket en aning för att fälla in spotlights.
  • Pappas fixidé är att också fälla in små halogenlampor och man ska kunna tända "smålamporna" och spotarna  var för sig och på så sätt få mysbelysning i form av en stjärnhimmel.
  • Behålla bröstpanelen men fixa till den.
  • Sätta nån riktigt snygg tapet ovanför. Kanske en lite mörkare?
  • Mörktgrått stenlaminatgolv.
  • Kasta ut de två omaka garderoberna som säkert stått där sedan huset föddes på 70-talet. Urk.
  • Kanske bygga garderob med skjutdörrar om man inte hittar nån passande större garderob att köpa.
  • Byrån ska målas om och få hitta sin plats nån annanstans i lägenheten. Någon annan, smalare möbel ska få ta dess plats. Vilken det blir får stjärnorna i taket utvisa :]
Ja, det är väl den ungefärliga planen för hallen, och vad jag vet så har Em inte lämnat in något VETO. Fast jag har inte kollat med min sekreterare än :P Förhoppningsvis ska vi få detta klart... nån gång. Vardagsrummet står dock först i kön.

Hallen just nu.

De två stackars pellefanterna som hänger lite avigt gör just nu ingen annan nytta än att inte gå sönder och sprida glas överallt. Jag vet inte hur deras framtid ser ut ännu. En ram skulle inte vara fel, eller ett hem för omplacering.

Någon? :]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0