Hantverkarn' goes out of character.

Out of character No 1:
I lördags lurade Simpan med mig på Dragrace i Sundsvall. Vi sov i tält, det spöregnade och hela tävlingen flyttades fram 6 timmar för att de skulle hinna torka banan manuellt. Vansinne. Eftersom det hela drog ut på tiden hann vi inte titta på allt. Vi hann se juniorerna och två bilrace innan vi lessnade på att dom var tvungna att torka banan hela tiden. Här kommer några smakprov.

↑ Det är två juniorer (8-12 år?) på små sporthojar. Det går inte vuxensnabbt direkt. Men säkerligen snabbt nog för en 10-åring. Själv tycker jag det var lite charmigt.

 

 

 

↑ Här är det första (och sista) bilracet vi såg. Den gröna bilen är som tagen direkt ur Wallace & Gromit. Hahaha. Och ja, han fuskade lite ;] Till min förvåning blev jag besviken över att vi inte kunde se resten. Det fanns ganska många vrålåk.

Out of character No2:
Princessbröllop i all ära. Säkert jättemagiskt och drömlikt. "Äntligen har hon fått sin prins" etc. Kärlek ska självklart firas men jag har inte varit så hypad utan mest tyckt att det varit ett överreklamerat jippo. Simpan var däremot väldigt besviken över att vi satt i regnet och inte tittade på race medan de två duvorna gifte sig. Därför firade vi dagen och brudparet med en Princessbakelse och ikea-kaffe :]

Är Simpan glad är Grodfoten glad :D


Kommentarer
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

hon klarade det inte. klarade tydligen alla övningar utom just springningen då hon sprang på 10.09. surt att missa med nio sekunder men samtidigt så är det ju bara att då jobba på konditionen och söka igen!

2010-06-20 @ 17:53:09
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Jennie

Åh, så mysigt ni måste ha haft det :) Såg dig på TV för en liten stund sedan, lika vacker som alltid! Vi måste ses snart!



Kram

2010-06-20 @ 19:46:20
URL: http://borjanparesten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0