Dallas 16 veckor.

Dallas 16 veckor.

Detta foto är revolutionerande. Jag är ensam hemma. ENSAM! Det betyder att det inte står någon och trilskas med Dallas för att få honom att stå still. Han står, helt själv, alldeles stilla eftersom han fått kommandot "stå" som han lärde sig i veckan. Det enda han bryr sig om just nu är Frolic-godisen som ligger på soffhörnet. Ett varsågod senare och Frolicen är borta!


Kommentarer
Postat av: Ninni Österholm

"Stå" är onekligen ett bra kommando, och vad han växer!



Hur jag fotograferar mina porträttbilder? Jadu, vad svarar man på det? :D Jag ser till att gå ut när det är ett ljus som jag tror är bra, sedan letar jag upp en bakgrund jag tror är bra, gärna nära någonstans nära där det finns något spännande att titta på. Därefter stannar jag och fotograferar.



När jag fotar andras hundar så blir det oftast att vi bara stannar någonstans och jag kommer på att det kan vara kul att fota där. Då får ägaren alltid hålla i hunden och ibland ropar jag lite för att få hunden att titta åt mitt håll. M.a.o. lockar jag aldrig någonsin med godis eller arrangerar bilder speciellt mycket, hundarna får trevligare uttryck om man skippar sådant.

2011-02-26 @ 15:13:27
URL: http://trasselrassel.blogg.se/
Postat av: Memmy

Naaaaaaaaaw! DallasSallad är ju STOR, längtar tills vi möts igen...kan var nära har jag hört! ;)

2011-02-28 @ 08:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0